FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

U15 in U17 doma proti Šenčurju

Selekciji U15 in U17 čaka nova domača prvenstvena tekma. V goste prihaja Šenčur, ki je novinec v 1. kadetski in U15 ligi.

U1715SencurDomzale

Aleš Mežnaršič, trener U17: "Jutri pričakujemo težko tekmo. Nasprotna ekipa igra čvrsto in odločno. Mi moramo pokazati kvaliteto in se poskušati zoperstaviti nasprotniku z prevlado v polju in konkretnimi zaključki v napadu."

Juninho, pomočnik trenerja U15: "Jutri proti Šenčurju pričakujemo težko tekmo. Vemo da smo favoriti in da je kvaliteta na naši strani, a moramo biti vseeno pazljivi saj se lahko na takih tekmah hitro vse obrne. Ta teden smo se na to tekmo zelo dobro pripravljali in opozarjali igralce na kvaliteto Šenčurja. V tekmo bomo odšli optimistično in na igrišču bomo dali vse od sebe da tri točke ostanejo doma."

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO