FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Vse selekcije MNC do zmage!

Selekcija U19 se je odpravila na gostovanje v Lendavo k tamkajšnji Nafti in tekmo dobila s 1:3. Selekciji U17 in U15 pa sta doma gostili Koper in tekmo zmagali z 4:1 in 1:0.

MNCZMAGE

Dejan Djuranović, trener U19: "Na težkem igrišču v Lendavi smo odigrali zelo dobro tekmo in pokazali pravi obraz na igrišču. Do vodstva z 0:2 smo prišli že v zelo dobrem in agresivnem prvem polčasu. V drugi del igre smo šli malo slabše, zato so domačini tudi dosegli zadetek. Ne glede na zadetek, ki smo ga prejeli so fantje pokazali voljo na igrišču in zato smo zadeli še enkrat in tako tekmo zasluženo dobili."

Aleš Mežnaršič, trener U17: "Fantje so se odlično odzvali na trenutno situacijo. Zaradi borbenosti in odločnosti v obrambi smo bili nagrajeni s štirimi zadetki. Pomembno je, da z istim pristopom nadaljujemo tudi naslednje tekme. Ponosen sem na fante in iskreno jim čestitam."

Mile Stanković, trener U15: "Zelo sem ponosen na našo ekipo. Zopet so pokazali željo in karakter, kako se je treba boriti ter kako se igra. Fantje so dali vse od sebe. Bili smo boljši skoraj v vseh pogledih tekme. Koper je na zadnjih 5 tekmah ne poražen in zato sem še toliko bolj vesel, da smo ta zmagoviti niz Kopra končali prav mi. Čestitam celotni ekipi in tudi Luki Rusu, ki je z fenomenalnim zadetkom odločil današnje srečanje."

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO