FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Selekciji U15 in U17 pred novo hitro domačo tekmo

Fantje selekcij U15 in U17 imajo zelo pester in naporen urnik tekem v prvenstvu. V torek so se pomerili z Ilirijo, jutri pa jim že sledi tekma proti primorcem iz Kopra. 

U15PredIlirijo

Mile Stanković, trener U15: "Koper je zagotovo dobra in kvalitetna ekipa, na katero smo se v kratkem časovnem obdobju po mojem mnenju dobro pripravili. Sam se že veselim te tekme, saj smo na lestvici skoraj izenačeni. Edina skrb zame, kot trenerja je da bodo fantje ki so bili v reprezentanci zboleli saj so imeli naporen ritem tako kot mi, tudi oni v reprezentančnem dresu. Igrali bodo tisti, ki so zdravi in pripravljeni vsekakot pa bomo s fanti naredili vse, da tri točke ostanejo doma."

Aleš Mežnaršič, trener U17: "V zgoščenem ritmu tekem tokrat k nam prihaja ekipa iz Kopra. Glede na to, da smo doživeli dva zaporedna poraza moramo narediti vse, da točke ostanejo doma. Želimo si biti taki, kot smo bili na prejšnji tekmi v drugem polčasu. Potrebno bo dobivati dvoboje, biti natančen v podajah in predvsem pokazati željo po zmagi."

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO