Za medije: Domžale - Balzan

Po letu dni premora so nogometaši rumene družine znova na mednarodnem odru, tekmec Domžal v 1. krogu kvalifikacij za UEFA Conference League pa je Balzan FC. Maltežani bodo ob Kamniški Bistrici gostovali v četrtek, 13. julija, ob 19. uri. Vstopnice so na voljo v klubskem lokalu NK Bar (5,00 EUR), akreditacije za medije pa so dosegljive le s predhodno najavo.

nkd 4 husmani

Akreditacije za medije

Vsi predstavniki sedme sile (novinarji, fotografi, snemalci) se morate za prihod na četrtkovo evropsko tekmo prijaviti preko e-pošte!

Sprejemanje prošenj traja do torka, 11. julija, do 12. ure. Na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. / +386 68 632 051 je ob prijavi potrebno navesti ime, priimek in medij. Prijava po zaključku zgoraj navedenega roka ni mogoča!

Prevzem akreditacij bo nato možen na dan tekme (info točka).

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO