FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Erik Merdanović novi strokovni vodja MNC!

Mladinski nogometni Center Domžale ima novega strokovnega vodjo! Iz Radomelj se je v Domžale preselil Erik Merdanović. 32-letni Ljubljančan bo z novo sezono bdel nad delovanjem selekcij U14, U15, U17 in U19.

ErikMerdanovicMNC

“Ko so mi vodilni ljudje v klubu predstavili projekt, želene cilje in mojo vlogo pri tem, odločitev res ni bila težka. Sem izredno motiviran, zato se delovanja v Domžalah že veselim. Rad bi se zahvalil vodstvu za izkazano zaupanje ob povabilu v klub, ki se lahko pohvali z najboljšo nogometno šolo v državi. V preteklosti so Domžale naredile ogromno pri vzgoji igralcev, zato verjamem, da bo tako še naprej,” je uvodoma povedal novi strokovni vodja mladinskega pogona.

S treniranjem mladih upov je Merdanović začel v bližnjem Nogometnem klubu Vir, nakar je sledil odhod v ljubljansko Iliriijo, po šestih letih pa se je za tri sezone preselil v NK Brinje Grosuplje. V mladinski pogon Radomelj je prišel leta 2020, pri sosedih je nazadnje opravljal vlogo mladinskega trenerja in vodje akademije: “Zagotovo mi bodo izkušnje iz preteklih sezon delovanja v mladinskem nogometu prišle zelo prav. Dobro sem spoznal mlajše selekcije, videl kako potekajo stvari, bo pa moja vloga sedaj malce drugačna. Kljub temu stika z igriščem ne bom izgubil.”

Doslej je v Domžale prihajal kot tekmec rumene družine, odslej bodo občutki ob Kamniški Bistrici drugačni: “Prilagajanje na novo okolje bo lažje, saj večino ljudi poznam že od prej. Enako velja za ekipe in igralce. Redno smo se srečevali na zelenicah. Vseeno želim čim hitreje pridobiti čim več informacij, mnenj trenerjev o aktualnem stanju, da bomo lahko kasneje mirno in predvsem motivirano začeli z novo sezono,” je zaključil Erik Merdanović.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO