FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Zasedli sredino lestvice

Starejši dečki so zaradi reprezentančnih obveznosti prestavili ligaško tekmo, kadeti in mladinci nadaljujejo nemoteno. Pred zgoščenim zaključkom sezone so se pomerili z Aluminijem in Olimpijo.

mncpregledapr

U15

Jaka Premrl, Grega Kaluder, Matt Zver in Minel Kujraković bodo s Slovenijo U15 sodelovali na 19. Turnirju narodov. Luka Vodušek je zaradi bolezni ostal doma. Starejše dečke v torek v Novi Gorici čaka obračun z Združenimi arabskimi emirati, v sredo bodo z Romunijo igrali v Biljah. Obe tekmi bosta na sporedu ob 17. uri.

U17

Kadeti so odigrali tekmi z Aluminijem in Olimpijo. V Kidričevem so sprva minimalno klonili, proti Olimpiji so na domači umetni travi prišli do zmage z 2:0 (Denis Hamulić, Faris Dževahirić). Po 22 odigranih tekmah Domžalčani s 26 točkami zasedajo 10. mesto v 1. SKL.

Po zmagi je izjavo podal Lan Mesarič: ''Na Olimpijo smo se zelo dobro pripravili. Naredili smo tudi video analizo, ki nam je koristila. To smo pokazali že v prvem polčasu. Ustvarili smo si veliko priložnosti, dvakrat zadeli, lahko pa bi dodali še kakšnega. V drugem delu smo se taktično dobro postavili. Igra je lepo tekla in uspešno smo zadržali rezultat. Zmaga je povsem zaslužena!''

U19

Mladinci so na prvi tekmi remizirali, na drugi pa izgubili. Varovanci Dejana Djuranovića so se z Aluminijem razšli z 1:1 (Lan Lekše), Olimpija je bila boljša z 1:4 (Domen Brumec). Selekcija U19 je z 28 točkami deveta.

Po domači tekmi z Ljubljančani je Jon Ficko povedal: ''Težka tekma je za nami. Šli smo na polno, fantje so dali vse od sebe, a žal nam ni uspelo. Olimpiji je potrebno čestitati. Bili so boljši, mi pa moramo gledati naprej in se osredotočiti na prihajajoči izziv s Krko.''

Starejši dečki so tekmo s Triglavom prestavili na 10. maj, še pred tem bodo 3. maja gostovali pri Krki,  kjer se bosta že jutri mudili selekciji U17 in U19. Srečanji sta na sporedu ob 15:30 in 18:00.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO