FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Mladinci in kadeti so začeli s poletnimi pripravami!

Mladi zasedbi Domžal, ki sta v pretekli sezoni osvojili skupno 1. mesto v državi in tako znova izborili nastop v mladinski ligi prvakov, sta stopili v novo sezono! Glavnino poletnih priprav bodo mladi Domžalčani v naslednjem mesecu dni opravili v domačem okolju, v tem času je predvidenih tudi šest pripravljalnih tekem.

PripraveMladinci

Trenerski dvojec v selekciji U19 bosta še naprej tvorila Darko Birjukov in Juninho, pri U17 pa Ante Bratić in Rok Pirc. V klub se po dobrih dveh letih na mesto trenerja vratarjev MNC vrača nekdanji član rumene družine Dejan Milić. Slednji je nazadnje deloval v NK Dob, kjer ga bo v prihodnje nadomestil Robert Majdič.

Ob menjavi generacij bo v obeh selekcijah prišlo do številnih prestopov. Nekaj nogometašev je namreč končalo mladinski staž in so prestopili v člansko moštvo (Mark Strajnar, Nikola Jovićević, Emir Saitoski, Nick Perc in Lovro Štubljar - Empoli), nekaj jih bo v ekipi prišlo iz nižjih selekcij, kmalu bodo znani tudi ostali novinci.

Potrjeni pripravljalni nasprotniki (prve štiri tekme bodo kadeti in mladinci odigrali skupaj):

ND Gorica, sreda, 13. julij (Nova Gorica)

NK Brinje Grosuplje, sobota, 16. julij (Domžale)

NK Aluminij, sreda, 20. julij (Kidričevo)

NK Celje, sobota, 23. julij (Domžale)

GNK Dinamo Zagreb, sreda, 27. julij (Zagreb - kadeti in U15, tekmec mladincev še ni znan)

RB Salzburg, sobota, 30. julij (Salzburg - mladinci, tekmec kadetov še ni znan)

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO