FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Izbrani vrsti do 15 in 16 let

slorepke

V preteklih dneh je dres z državnim grbom obleklo kar osem Domžalčanov. Prijateljske tekme z vrstniki Poljske in Bosne so odigrali v selekciji U15 in U16. Slovenija U15 in Poljska sta se v NNC Brdo na prvi tekmi razšli z rezultatom 2:2, nato je sledil poraz s 3:0. Barve Domžal so na obeh obračunih zastopali David Stojanoski, Robert Rašić, Luka Vodušek in Nejc Štifter. Zaradi bolezni je manjkal Aljaž Strajnar.

Reprezentanca do 16 let je v Bihaću z Bosno in Hercegovino prav tako odigrala dve tekmi. Po remiju z 0-0 so Slovenci slavili z 2:0. Nekdanji članski reprezentant Mišo Brečko je ob debiju v vlogi selektorja računal na štiri nogometaše rumene družine. To so Tilen Gašper Štiftar, Lovro Golič, Luka Topalović in Žan Trivunčević. Luka Mlakar se zaradi lažje poškodbe ni pridružil ekipi.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: NZS

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO