FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Selekcija U15 prvič letos na domačih tleh

Mladinci in kadeti so že zakorakali v reprezentančni premor, selekcija U15 pa bo ob 11h odigrala prvo domačo tekmo v drugem delu aktualne sezone. Po porazu z Bravom želijo varovanci Mileta Stankoviča vse tri točke zabeležiti na srečanju z Ilirijo. Rumeni so na dosedanjih 12 tekmah zbrali 23 točk. Zaostanek za vodilnim Bravom tako znaša sedem točk.

U15mile

''Zimske priprave so potekale po pričakovanju. Z izjemo Tiana Matijeviča Bezjaka, so vsi ostali fantje trenirali na polno, v ekipo pa smo obenem dodali tudi tri igralce letnika 2008. Priložnost so s pridom izkoriščali. Dokazali so, da zmorejo in se lahko kosajo s starejšimi. Delavnost in motivacija sta pri naših fantih vselej zelo dobri. Od prvega delovnega dne dalje je vse potekalo na visokem nivoju in s pomočnikom Maticem Seferovićem sva tudi v Umagu, kjer smo z izjemo nekaj močnejšega vetra imeli na voljo izvrstne pogoje, videla želeno,'' je povedal glavni trener Stankovič.

Številne pripravljalne tekme je pretekli konec tedna pospremilo gostovanje v Ljubljani. Ligaški dvoboj je s 3:1 dobil Bravo: ''Med premorom smo odigrali kar nekaj pripravljalnih tekem. Bile so tekme z Muro, Aluminijem, Olimpijo, Celjem, Dravo in še bi lahko našteval … vse preizkušnje so ponudile številne odgovore s katerimi smo bili zadovoljni in pa tudi malce manj zadovoljni. S tem smo dobili dober vpogled v moštvo.''

''Po porazu na uvodni tekmi želimo v nadaljevanju pokazati dober in vpadljiv nogomet. Stremeli bomo k temu, da bomo čim boljši. Vsi skupaj smo dobro razpoloženi, na lestvici pa želimo skočiti na sam vrh,'' je pred tekmo z Ilirijo povedal Mile Stankovič, ki je s svojimi varovanci na dosedanjih 12 tekmah zbral 23 točk. Zaostanek za vodilnim Bravom znaša sedem točk.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO