FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Priprave v Umagu služile svojemu namenu

Selekciji U17 in U19 sta se vrnili iz Umaga. Krajše priprave so mladi Domžalčani začinili z dvema tekmama in številnimi aktivnostmi izven zelenic, ki so popestrila dogajanje ter obenem poskrbela za dvig moštvenega duha.

UmagMNC

''Po zgledu iz preteklih let, smo se tudi letos odpravili v Umag, kjer smo preživeli štiri dni. V tem času smo odigrali dve tekmi. Najprej smo visoko slavili proti domači članski ekipi, nato pa izgubili z Muro s 3:2 (Lan Lekše, Anes Jakupović). Ni nas bilo veliko, a dosegli smo svoj namen. Na igrišču smo videli želeno, izven njega okrepili moštveni duh, kar tudi veliko pomeni. V petek (17.30) nas čaka še tekma s člani ND Slovan, najverjetneje kot generalka pred začetkom prvenstva, zato upam, da bomo potem od ponedeljka naprej bili v večjem številu ter se tako ustrezno pripravili za ligaško tekmo z Olimpijo,'' je dogajanje ocenil glavni trener mladinske zasedbe Darko Birjukov.

Dve tekmi so v Umagu odigrali tudi kadeti. Sprva so s 3-4 klonili proti Lokomotivi Zagreb, nato pa so bili s 3-1 boljši od Mure. Na prvem obračunu so gol dosegli Luka Mlakar, Luka Topalović in Robert Rašić, na drugem pa Tilen Rajter Krebs in ponovno - Mlakar ter Topalović. Teden se bo nadaljeval s treningi v domačem okolju, na sobotni generalki pa bo nasprotnik avstrijski Red Bull Salzburg. Tekma v Domžalah se bo začela ob 13.30.

Ob treningih in tekmah so se rumeni v hotelu Garden Sol posvetili tradicionalnim karaokam, kjer so blesteli predvsem številni novinci, ob vsakodnevnem druženju seveda ni šlo tudi brez skoka v mrzlo morje.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip D ToursMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani ound   chio logo jpg RGB