FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Zimske priprave potekajo na polno

Podobno kot pri članski ekipi, priprave na nadaljevanje prvenstva potekajo tudi v mlajših selekcijah rumene družine. Mladinci in kadeti so z delom začeli 10. januarja, v prihodnjih tednih pa jih čakajo številne pripravljalne tekme.

MladinciNaTreningu

Darko Birjukov in Ante Bratić sta svoje varovance uvodoma zbrala na igrišču z umetno travo, ki bo predstavljalo osrednjo pripravljalno lokacijo. Povečano število treningov bodo pospremile tudi kakovostne tekme. Nasprotniki Domžal bodo v mesecu januarju NK Dob člani, Lokomotiva Zagreb in Hajduk Split. Med tekmeci najdemo še Varteks, Bravo in Red Bull Salzburg, ki se bo zoperstavil kadetski selekciji.

Še pred tem bosta selekciji U17 in U19 del priprav opravili v Umagu.  Mladi Domžalčani se bodo na hrvaško obalo za štiri dni odpravili 11. februarja. Nadaljevanje sezone sledi konec meseca februarja. Tedaj bo v Umag za nekaj dni odpotovala tudi selekcija U15.

Naj dodamo zanimivost letošnjih priprav. Že vse od samega začetka leta je članski ekipi redno priključenih vsaj osem mladcev, kar je za vse udeležence trenažnega procesa zelo dobrodošlo. Dragocene izkušnje bodo vsakomur izmed njih prišle še kako prav, privajanje na zahteve prvega moštva pa bo tako v prihodnje potekalo bistveno lažje. Med izbranci Dejana Djuranovića so (bili): Lovro Štubljar, Tilen Gašper Štiftar, Mitja Ilenič, Mark Strajnar, Emir Saitoski, Gašper Černe, Jure Žavbi, Jon Ficko, Nick Perc, Nikola Jovićević in Aleksandar Tešanović. Omenjeni nogometaši bodo obenem sodelovali tudi pri obveznostih mladinske zasedbe.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO