FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Želim si, da se stanje v zdravstvu umiri

Po odličnem vstopu v lansko sezono, ki jo je po zgolj desetih odigranih tekmah prekinil koronavirus, so starejši dečki z igranjem tekem nadaljevali v avgustu. Na dogajanje v selekciji U15 se je ozrl glavni trener Mile Stankovič.

StankovicMile

Najvišja zmaga: Domžale 12-0 SIJ Acroni Jesenice (8. krog)

Najboljši strelci: Tian Matijević Bezjak (7 zadetkov), Kristijan Ćosić (5 zadetkov), Tristan Cizej Miskić (4 zadetki)

Izkupiček: 7 zmag, 2 remija, 2 poraza

Gol razlika: 37-7

Lestvica: Olimpija in Bravo (11 tekem, 27 točk), Triglav Kranj (12 tekem, 26 točk), Koper (11 tekem, 25 točk), Domžale (11 tekem, 23 točk)

Stankovič o preteklih 12 mesecih: “Leto se bo kmalu izteklo in z opravljenim smo lahko zadovoljni. Nekaj grenkega priokusa je pustila predčasna sklenitev prvenstva za igralce letnika 2006, kajti prepričan sem, da bi prišli vse do konca. Bili smo res superiorni. Na desetih tekmah smo zabeležili deset zmag, me pa veseli, da številni fantje že igrajo vidne vloge pri kadetih. K temu namreč v MNC Domžale stremimo. Skupaj s pomočnikom Maticem Seferovićem sva obenem zelo ponosna na trenutno zasedbo letnikov 2007. Ekipa ima karakter, je zelo igriva, mogoče manjka malce fizike, a premoremo kar nekaj talentiranih fantov, ki jih čaka lepa prihodnost. Z rezultati smo lahko zadovoljni. V zahtevnem “korona” obdobju smo zabeležili sedem zmag, dva remija in dva poraza. Vodilnim moštvom smo tako tik za petami.”

O zadovoljstvu: “Najbolj zadovoljen sem z napredkom, ki smo ga kazali iz tekme v tekmo. Vselej smo rasli. Na začetku smo imeli težave z realizacijo in obrambnimi nalogami, skozi proces treniranja pa nam je vse to uspelo pravočasno odpraviti. Zame kot trenerja je pomembno, da igramo. Brez nabijanja in prekomerne agresivnosti. Fantje so to v prvem delu sezone odlično izvajali, imamo pa seveda še veliko rezerve.”

O nadaljevanju sezone: “Časi so res negotovi, zato si želim, da se stanje v zdravstvu umiri. Da se prvenstvo in treningi normalno nadaljujejo, glede tekmovalnih ciljev pa je vse jasno. Smo NK Domžale. Tega se tako trenerji kot igralci dobro zavedamo. Premoremo najboljšo nogometno šolo v državi, to smo že večkrat dokazali, zato želimo še naprej dosegati odlične rezultate in uspešno razvijati mlade igralce. Za konec bi rad vsem skupaj zaželel obilo zdravja in sreče v 2022!”

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO