FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Kvalifikacije za EP: U17 in U19

Kvalifikacije za EP bo Slovenija U17 odprla v Avstriji, Slovenija U19 pa v Gornji Radgoni. Obe moštvi bosta v prvem krogu odigrali tri tekme. 

Slou17u19

Slovenija U17

Reprezentanca Slovenije do 17 let, ki jo vodi Aleksandar Radosavljević, bo v Avstriji od 6. do 12. oktobra. Med vpoklicanimi je Jošt Zajc, Jon Švigelj in Domen Brumec sta na čakanju. Slovenci se bodo najprej pomerili s Ferskimi Otoki (sreda, 6.10.), sledil bo obračun Slovenija - Kosovo (sobota, 9.10.), tretji nasprotnik pa bo Avstrija (torek, 12.10.).

Slovenija U19

Mark Strajnar, Nejc Klašnja, Nick Perc in Gašper Černe se po sredinem dvoboju mladinske lige prvakov z Empolijem že pripravljajo na reprezentančne obračune. Slovenija U19 se bo v 1. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo pomerila z Islandijo (sreda, 6.10.), Litvo (sobota, 9.10.) in Italijo (torek, 12.10.). Selektor Boštjan Cesar ima na čakanju tri Domžalčane. To so Lovro Štubljar, Mitja Ilenič in Nikola Jovićević.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB