FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Na delu tudi reprezentanci U15 in U16

Kmalu bosta na delu tudi slovenski reprezentanci U15 in U16! Prva se bo pomerila s Slovaško, druga pa z Madžarsko. V moštvu starejših dečkov in kadetov, ki so skupaj z mladinci konec tedna prosti tekmovalnih obveznosti, tokrat najdemo skupno osem reprezentantov!

SloU15U16

Slovenija U15

Po akciji izbranih vrst U17 in U18 so vpoklic v slovensko reprezentanco do 15 let, ki bo v NNC Brdo odigrala mednarodni prijateljski tekmi z vrstniki Slovaške, prejeli Tian Matijević Bezjak, Aljaž Strajan, Nejc Štifter in Job Brecelj! Prvi obračun Slovencev bo na sporedu v torek, 28.9., ob 15.30, drugi pa v četrtek, 30.9., ob 10.30.

Slovenija U16

Tilen Gašper Štiftar, Žan Trivunčević, Gabriel Sojer, Lovro Golić in Luka Dovžan Karahodžić bodo dres Slovenije U16 nosili na prijateljskih tekmah proti Madžarom. Prav tako dva obračuna bo peterica Domžalčanov odigrala v torek (13:00, Nagykanizsi) in četrtek (13:00, Gornja Radgona).

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO