FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Slovenija premagala Srbijo, tekmi s Koprom prestavljeni

V preteklih dneh so številni mladi Domžalčani oblekli dres dveh mladih reprezentanc, ki sta se pomerili z vrstniki Hrvaške in Srbije. Klubska obračuna kadetov in mladincev s Koprom, ki bi morala biti odigrana jutri, sta bila v zadnjem trenutku prestavljena. Nov termin bo znan naknadno.

nzsu18

Slovenija U17

Barve slovenske reprezentance do 17 let je v zadnjih dneh zastopal samo Jošt Zajc. Napadalec Luka Mlakar je bil zaradi bolezni namreč odsoten. Zajc je pod vodstvom selektorja Aleksandarja Radosavljevića nastopil na obeh prijateljskih tekmah s Hrvaško, ki sta se končali z rezultatoma 3:1 in 2:0 v prid južnih sosedov. Zajc je v obeh primerih na igrišču preživel 40 minut, na četrtkovem dvoboju v Samoboru pa je ob vstopu s klopi za rezerviste prevzel kapetanski trak.

Slovenija U18

Slovenijo U18 je v NNC Brdo na dveh prijateljskih dvobojih s Srbijo zastopalo šest Domžalčanov! Lovro Štubljar je med vratnicama stal v torek, Mitja Ilenič, Nejc Klašnja, Lan Lekše, Jernej Belinc in Jakob Snedic pa so do priložnosti za igro prišli tudi na četrtkovi tekmi. Prvi dvoboj je v torek pripadel Srbom (3:1), drugega so včeraj z 1:0 dobili Slovenci.

Naj dodamo, da sta ligaška obračuna kadetov in mladincev zaradi težav s poškodbami in okužbami s Covid-19 v taboru Kopra prestavljeni. Naslednji spopad mladih Domžalčanov bo tako sredin obračun mladinske lige prvakov. Varovanci Darka Birjukova bodo v Domžalah gostili Empoli! Srečanje, ki si ga boste lahko ogledali z brezplačno vstopnico, se bo začelo ob 19h.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: m24 / NZS

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB