FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Reprezentančni vpoklic je prejelo sedem Domžalčanov

Prihodnji teden bodo dres reprezentanc U17 in U18 oblekli Jošt Zajc, Luka Mlakar, Lovro Štubljar, Jakob Snedic, Jernej Belinc, Mitja Ilenič in Lan Lekše. Slovenija se bo pomerila s Hrvaško in Srbijo.

VpokliciNKD

Slovenija U17

Jošt Zajc in Luka Mlakar bosta v torek, 21.9., in četrtek, 23.9., sodelovala na dveh prijateljskih tekmah slovenske izbrane vrste. Prvi obračun s Hrvaško (torek) bodo izbranci selektorja Aleksandarja Radosavljevića, ki mu vlogi pomočnika trenerja pomaga tudi nekdanji napadalec rumenih Zlatan Ljubijankić, v Čatežu odigrali ob 16h30, drugi (četrtek) pa v Samoboru ob 11h.

Slovenija U18

Istočasno bo na delu tudi reprezentanca Slovenije do 18 let! Prijateljski tekmi z vrstniki Srbije bosta odigrani v NNC Brdo, rumeno družino pa bodo tokrat zastopali vratar Lovro Štubljar, branilca Mitja Ilenič in Jernej Belinc ter napadalca Lan Lekše in Jakob Snedic.

Še pred tem bodo mladi Domžalčani odigrali tudi tekmi državnega prvenstva. Kadeti bodo pri Krki gostovali v soboto ob 14h, mladinski obračun pa se bo v Novem mestu začel dve uri kasneje.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO