Selekcija U13 na turnirju v Ravenni

Selekcija U13 je na turnirju v Ravenni osvojila drugo mesto v skupini I, nato pa je po izenačenem boju v 1/16 finala klonila proti moštvu New Academy. Teden poln doživetij bo rumenim zagotovo ostal v lepem spominu!

DomU13Ravenna

Na mednarodnem turnirju je sodelovalo kar 72 ekip, ki so bile razvrščene v 12 skupin po šest. Med sodelujočimi so bili tudi italijanski Empoli, Juventus, Udinese, Sampdoria, Parma in tudi Genoa, ki je proti Domžalčanom klonila. Rumeni so v prvih dveh dneh prišli do štirih zmag, nato pa so z nastopi zaključili proti leto starejšemu moštvu New Academy. Domžalčani, ki so več dni bivali v turističnem mestecu Cervia, so konec preteklega tedna obiskali tudi tekmo odbojke na mivki, kjer sta Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin na tamkajšnjem turnirju ugnali italijansko navezo z 2:0.

''Fantje so bili enkratni! Skupaj z Bernardom sva bila zelo zadovoljna z njihovim pristopom, v veliko pomoč pa so nam bili tudi starši, ki so na vseh tekmah glasno navijali. Z nastopi na turnirju v Ravenni smo pridobili še več izkušenj in znanja. Moštvo je tako vse boljše. Verjamem, da bomo po zaslugi odličnih predstav prejeli povabilo na naslednji veliki turnir v Torinu,'' je povedal trener selekcije U13 Ćazim Šabotić.

Skupinski del:

Domžale 1-0 Genoa

Domžale 6-0 Academy Moretti Rosso

Mezzano 0-12 Domžale

Virtus Palese 1-2 Domžale

Emanuele Troise 2-0 Domžale

1/16:

Domžale 0-2 New Academy

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Selekcija U13

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO