Turnir v Avstriji: Selekcija U11

Selekcija U11 je na močnem turnirju v Avstriji (Graz) osvojila končno 2. mesto! Domžalčani se obenem lahko pohvalijo z najboljšim igralcem oziroma strelcem turnirja. To je s šestimi doseženimi goli postal Ishak Gazibara.

U11turnir

''Na zelo dobro organiziranem turnirju smo pokazali kvaliteten nogomet. Na šestih tekmah smo dosegli 11 zadetkov, zbrali 12 točk, na koncu pa nam je zmanjkalo malce sreče, saj smo za prvim moštvom zaostali zgolj za točko. Oba trenerja sva s fanti zelo zadovoljna. Vsi so pokazali zares ogromno. Dali so vse od sebe in kar je najpomembneje, vsi skupaj smo pri tem uživali,'' je po končanem tekmovanju povedal trener Denis Mešanović, ki selekcijo U11 vodi skupaj z Maticem Seferovićem.

Turnir v Grazu je potekal po ligaškem sistemu, kar pomeni, da je na končni razpored vplivala uspešnost na vseh šestih odigranih tekmah. Domžalčani so turnir sklenili z zmago proti Lokomotivi iz Zagreba (3:0).

Izidi Domžalčanov:

GAK 1902 Juniors 0-3 Domžale

Domžale 2-0 Flyeralarm Admira

Mura 0-1 Domžale

Domžale 0-3 Sturm Graz

Gratwein Strasengel 3-2 Domžale

Domžale 3-0 Lokomotiva Zagreb

Končna lestvica: 

SK Sturm Graz - 13 točk

NK Domžale - 12 točk

NK Lokomotiva Zagreb - 10 točk

GAK 1902 Juniors - 10 točk

SV Gratwein Strasengel - 9 točk

NŠ Mura - 4 točke

FC Flyeralarm Admira - 2 točki

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Selekcija U11

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO