Začenjajo tudi starejši dečki

Sezono 2021/22 danes uradno odpira tudi selekcija U15! Domžalski starejši dečki bodo v 1. krogu lige U15-zahod gostili vrstnike NK Triglav Kranj.

u15mileizjava

“Za nami so poletne priprave, ki so potekale po načrtu. Na zahtevnih pripravljalnih tekmah so se predstavili tudi nekateri novinci. Slednji bodo potrebovali nekaj časa, da se vklopijo v novo okolje, a to je nekaj povsem normalnega. Moštvo je nasploh kljub menjavi generacije zelo kvalitetno. S podobo ekipe sem tako zadovoljen, seveda pa je tukaj še malce pomanjkljivosti, ki jih bomo v prihodnje poskušali odpraviti. V samem prvenstvu pričakujem srdit boj. Na vsaki tekmi bo potrebno delovati izjemno resno, menim pa, da bomo tudi letos konkurenčni najboljšim. V NK Domžale vselej strmimo k dobrim predstavam in pozitivnim rezultatom. Temu bo tako tudi v novi sezoni,” je po generalki z Mariborom povedal glavni trener Mile Stanković. Njegov pomočnik bo še naprej Matic Seferović.

V lanskem prvenstvu, ki ga je še drugič zapovrstjo občutno zaznamoval koronavirus, so Domžalčani odigrali zgolj 10 tekem. Na vseh obračunih so rumeni sicer slavili. Ob tem so dosegli kar 58 golov, prejeli pa samo 5! 

Starejši dečki bodo novim izzivom naproti zakorakali že zjutraj ob 9. uri. Prva ligaška tekma s Triglavom bo odigrana na domači umetni travi. V 2. krogu sledi gostovanje v Novi Gorici, nato pa bo v Domžale prispel Jadran Železničar. Obračun z Olimpijo bo na vrsti v 4. krogu.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO