FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Pokal Dalmatinko - Split (U11, U12, U14)

V preteklih dneh so domžalske selekcije U11, U12 in U14 sodelovale na Pokalu Dalmatinko - mednarodnem turnirju v Splitu! Ekspedicija rumene družine se je na Hrvaško obalo odpravila v četrtek zjutraj, v domače okolje pa se je vrnila v včerajšnjih večernih urah.

TurnirSplitU11

Na štiridnevnem turnirju, ki je za omenjene selekcije NK Domžale predstavljal zadnje dejanje v sezoni 2020/21, so sodelovali tako fantje (od U8 do U14) kot tudi deklice (selekcije U13, U15 in U17). Domžalčani so se na skupno dvanajstih tekmah pomerili s številnimi nasprotniki s področja Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Ukrajine in Črne Gore, vsi dvoboji pa so bili odigrani na odličnih travnatih površinah.

Rok Švajger, tehnični vodja mlajših selekcij: “To je bila odlična izkušnja za vse udeležence. Vsi skupaj smo se imeli zares lepo in od prvega dne dalje uživali v zanimivih tekmah s kvalitetnimi nasprotniki, udobni namestitvi in pravem poletnem vremenu. Lahko povem, da smo se z veseljem odzvali povabilu. Organizacija turnirja je bila na zelo visokem nivoju in zagotovo bomo tudi ob naslednji priložnosti znova tukaj. Sedaj sledi poletni premor, ki si ga fantje povsem zaslužijo. Nova nenavadna sezona je bila namreč dolga, a dogajalo se bo tudi v tem tednu, saj smo z današnjim dnem pričeli s poletno nogometno šolo NK Domžale.”

Domžale U11 - Rezultati skupinskega dela (3 točke)

Domžale 4-1 Modriča

HAŠK 2-0 Domžale

Domžale 0-2 Jadran KS

Domžale U12 - Rezultati skupinskega dela (9 točk)

Domžale 1-2 Dinamo Zagreb

Domžale 4-1 Split

Trogir 0-7 Domžale

Solin 1-3 Domžale

Četrtfinale: Hajduk Split 2-0 Domžale

Domžale U14 - Rezultati skupinskega dela (6 točk)

Domžale 3-0 Imotski 91

Domžale 0-1 Split

Orkan 0-5 Domžale

Četrtfinale: Primorac 3-0 Domžale

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Selekcija U11

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip D ToursMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani ound   chio logo jpg RGB