FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Z Muro v Radencih

Mladinci in kadeti s prvenstvom nadaljujemo v Radencih, kjer se bodo pomerili z vrstniki Mure. Selekcija U17 bo gostujočo tekmo 12. kola pričela ob 14. uri, selekcija U19 pa bo na delu ob 16h.

PREDMUROMNCPREDMUROMNC

Kadeti

Varovanci Anteja Bratića se dve koli pred zaključkom skrajšane sezone nahajajo na 1. mestu 1. SKL. Kljub porazu na zadnji tekmi s Celjem (0-1, 2. maj) imajo pred drugouvrščenim Mariborom dve točki naskoka, sledi Mura, ki je z 18 točkami na tretjem mestu. Pri Domžalah bo zaradi težav s poškodbo manjkal najboljši strelec prvenstva Lan Lekše (10 zadetkov), bodo pa del moštva tudi trije člani selekcije U15 – Luka Mlakar, Luka Topalović in Luka Dovžan Karahodžič.

Današnji obračun bo tako v borbi za prvaka izrednega pomena. Zadnje dejanje aktualne sezone bo nato na sporedu 29. maja, ko v Domžale prihaja FC Koper.

Mladinci

Na vodilnem položaju se s 26 osvojenimi točkami nahaja tudi mladinsko moštvo, ki ima po zmagi nad Celjem (5-0, 2. maj) točko več od Olimpije. Ljubljančani imajo obenem tudi odigrano tekmo več. Na tretjem mestu se nahaja Maribor (24 točk), četrte so Radomlje (21 točk).

Naj dodamo, da imajo rumeni bojevniki na skupni lestvici dve koli pred koncem štiri točke več od Maribora (51-47).

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip D ToursMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani ound   chio logo jpg RGB