FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Tri tekme, 24 danih, 1 prejet zadetek!

Pretekli vikend so bile tekmovalne obveznosti na sporedu samo pri starejših dečkih, ki so na gostovanju v Jesenicah prišli do novih treh točk. Kadeti in mladinci zaradi reprezentančnih obveznosti niso igrali.

U15porocilojesenice

Domžalski nogometaši so z nasprotnikom suvereno opravili tudi v 3. kolu državnega prvenstva. Dvoboj z vrstniki Sij Acroni Jesenice je z avtogolom v 6. minuti odprl domači branilec Domen Čarman. V 15. minuti je za prednost poskrbel vroči napadalec Luka Mlakar, ki se je med strelce vpisal tudi v 64. in 69. minuti. Na 0:3 je še pred iztekom prvega dela igre povišal Luka Topalović, v nadaljevanju pa je mrežo tekmeca dvakrat zatresel še Denis Hamulić.

“Z dosežkom sem zelo zadovoljen. V ekipo smo dobili kar nekaj dobrih soigralcev, kar se zelo dobro vidi po uvodnih treh rezultatih, kjer smo dosegli 24 golov, prejeli pa samo enega. Skrivnost naših rezultatov je zagotovo medsebojna povezanost in trud vseh nas, na čelu z glavnim trenerjem. Trudili se bomo, da nadaljujemo v še boljšem ritmu, in na tak način tudi osvojimo državno prvenstvo,'' je povedal strelec dveh zadetkov Hamulić.

Naslednja tekma varovance Mileta Stankoviča čaka v soboto, ob 11. uri, ko v Domžale prihaja NK Jadran Dekani.

Sij Acroni Jesenice 0:7 Domžale

Strelci: Domen Čarman 6. (ag), Luka Mlakar 15., 64., 69., Luka Topalović 28., Denis Hamulić 39., 54.

Postava: Aljaž Strajnar (od 52. Luka Gligorić), Gabriel Sojer (od 36. Miha Piškur), Val Maj Majcen (od 36. Jošt Remic), Niko Grlić (od 45. Maj Hodžić Žnidarič), Leo Jusić, Nik Grohar (od 48. Jaka Koci), Denis Hamulic, Luka Topalovic, Luka Mlakar, Ivano Cancar, Luka Dovzan Karahodzic. Trener: Mile Stanković

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO