FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Starejši dečki, kadeti in mladinci opravili z generalko

Selekcije U15, U17 in U19 so v pričakovanju nove ligaške sezone odigrale še zadnjo pripravljalno tekmo. V domačem Športnem parku so se vsa moštva MNC Domžale pomerila z vrstniki Nogometnega kluba Celje.

GeneralkaMNC

Starejši dečki - NK Domžale 7:0 NK Celje

Starejši dečki nasprotniku tokrat niso prizanesli. Žoga je v mreži NK Celje namreč končala kar sedemkrat, med strelce pa so se vpisali avtor ''hattricka'' Luka Mlakar ter Luka Dovžan Karahodžić in Luka Topalovič, ki sta zadela po dvakrat. Skupno gledano je selekcija U15 v poletnem pripravljalnem obdobju opravila šest pripravljalnih testov, ki so se zaključili z impresivno gol razliko 31:7 (NK Jesenice 7:1 in 8:0, NK Roltek Dob kadeti 0:2, NK Triglav Kranj 6-2, NK Rudar Velenje 3:2, NK Celje 7:0).

Glavni trener Mile Stanković bo s svojimi varovanci 1. kolo lige U15 zahod odigral v soboto, ob 11. uri, ko bo v Domžalah gostovala Krka.

Kadeti - NK Domžale 2:2 NK Celje

Kadetsko moštvo, ki ga je s pričetkom nove sezone prevzel dosedanji pomočnik Ante Bratić, je po visoki zmagi s 5:0 nad madžarskim Ferencvarošem, tokrat zabeležilo neodločen rezultat. Na domačem dvoboju s Celjem sta se na šesti pripravljalni tekmi med strelce vpisala Kristijan Bandur in Lan Lekše. Pred tem so se kadeti v preteklih tednih pomerili tudi z NK Sava Kranj (6:0), NK Mengeš (5:0), NK Roltek Dob (4:0) in NK Aluminij (6:1).

1. kolo 1. SKL selekcijo U17, ki je na šestih pripravljalnih tekmah dosegla kar 28 zadetkov, čaka v soboto, 15. avgusta, ob 17. uri. V Ljubljani bo nasprotnik tamkajšnji NK Bravo.

Mladinci - NK Domžale 3:2 NK Celje

Poletne priprave so z zmago sklenili tudi mladinci. Mrežo Celjanov sta na igrišču s pomožno travo zatresla Gašper Černe in Lovro Kostanjšek. Slednji je dosegel dva zadetka. Mladinci so se pred tem pomerili še z madžarskim velikanom Ferencvarosem, ki so ga ugnali s 3:1, in NK Lokomotiva Zagreb. Hrvati so bili boljši z 2:1.

Varovanci Darka Birjukova bodo prvo prvenstveno tekmo z vrstniki ljubljanskega Brava odigrali v soboto. Srečanje mladinskih moštev se bo v prestolnici pričelo ob 15. uri.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO