FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

S pripravami začel tudi mladinski pogon!

Zimskega počitka je konec tudi v mladinskem pogonu. Po dobrem mesecu dni premora so se na delo vrnile vse domžalske selekcije od U7 do U19!

MNCDomzaleZacetekTreningov

Kadeti in mladinci s spomladanskim delom prvenstva začenjajo v soboto, 29. februarja, ko bodo gostovali v Murski Soboti. Vse do takrat so predvidene številne vadbe in pripravljalne tekme, ki bodo poskrbele, da varovanci Darka Birjukova in Aleša Mežnaršiča prvenstvo dočakajo v optimalnem stanju. Naporen razpored bodo popestrile tudi priprave v Umagu, kjer bodo mladi Domžalčani trenirali med 3. in 6. februarjem.

V soboto, 8. februarja, ob Kamniško Bistrico prihaja hrvaški Hajduk Split, ki se bo v dveh srečanjih pomeril s selekcijama U15 in U17. Nekaj dni kasneje bosta moči merila tudi mladinski zasedbi Hajduka in Domžal, le da bo dvoboj odigran v Splitu.

Selekcija U15 s prvenstvom nadaljuje v soboto, 14. marca. Prvi tekmovalni izziv v letu 2020 bo predstavljalo gostovanje pri NK Brinje Grosuplje. Tako kot kadeti in mladinci, bodo na Hrvaško obalo za nekaj dni odpotovali tudi starejši dečki ter selekcija U14. Nogometaši Mileta Stankovića in Primoža Jeršina se bodo v Umagu mudili med 8. in 11. marcem.

Pod vodstvom svojih trenerjev bodo od današnjega dne dalje pridno trenirala tudi moštva U13, U12, U11, U10, U9, U8 in U7, ki jih v prihodnjih tednih oziroma mesecih čakajo številni zanimivi turnirji.

Celoten seznam pripravljalnih dvobojev vseh selekcij bo znan naknadno.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB