FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

UYL: Mladinci prispeli v Porto!

Mladinska zasedba Domžal je varno prispela na Portugalsko, kjer jo v sredo, 6. novembra, čaka prva tekma 2. kroga Uefa Youth League! Dvoboj z aktualnim prvakom FC Porto se bo pričel ob 15. uri.

U19VPorto

Domžalčani so se na pot proti Benetkam, od koder je sledil prvotni let v Barcelono, odpravili v zgodnjih ponedeljkovih urah. Po postanku v Španiji je rumena družina v smeri Porta poletela ob 15. uri, na cilju pa so nogometaši Domžal bili okrog 18. ure po slovenskem času.

Selekcija U19 bo uradni trening pred sredino gostujočo tekmo s portugalskim predstavnikom, ki je v lanski izvedbi mladinske Lige prvakov prišel vse do konca, opravila v torek, ob 15.00, natanko 24 ur kasneje pa bo šlo zares. Rumeni bojevniki se v dvoboj podajajo v odlični formi, saj so na zadnjih treh tekmah prišli do prav toliko zmag. Najprej je z 2:0 padel romunski Viitorul, nato so Domžalčani vrstnike Triglava iz Kranja ugnali s 6:2, nazadnje pa je bil z 2:1 poražen še velenjski Rudar.

Strateg Darko Birjukov je na pot vzel 19 igralcev. Zraven so: Klemen Mihelah, Lovro Štubljar, Mark Čeh, Jošt Pišek, Tamar Svetlin, Jošt Urbančič, Dario Kolobarić, Tristan Ciglar, Žiga Repas, Darko Mitrović, Anže Sojer, Benjamin Markuš, Tian Pantelić, Ivan Makovec, Jaka Zupan, Dino Hot, Miha Vrhovnik, Žiga Dajčman in Andrija Radovanović.

Povratek v domovino je predviden v večernih četrtkovih urah.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB