FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V 2. krogu z aktualnim prvakom!

Mladinska selekcija se bo v 2. krogu mladinske Lige prvakov pomerila z FC Porto! Srečanji z aktualnim prvakom bosta predvidoma odigrani 6. in 27. novembra.

WatermarkNKD 1

Potem ko so varovanci Darka Birjukova v torkovem dvoboju z romunskim Viitorulom prišli do zasluzenega napredovanja, je sedaj postalo jasno, da bo naslednjo evropsko oviro predstavljal Porto. Slednji je v 1. krogu s skupnim izidom 7-2 izločil latvijsko Liepajo, v pretekli tekmovalni sezoni pa je prvič prišel vse do konca. Finalna tekma je bila odigrana v Nyonu, nogometaši portugalskega velikana pa so angleški Chelsea odpravili s 3:1.

''O Portu ni potrebno izgubljati veliko besed. Gre za enega največjih klubov na svetu, v lanski sezoni pa so z osvojitvijo naslova v Uefa Youth League dokazali, da dosegajo izjemne rezultate tudi v mlajših selekcijah. V NK Domžale smo te priložnosti in dosedanjega uspeha zelo veseli, vendar časa o pretiranem razmišljanju glede Lige prvakov praktično ni, saj nas že v nedeljo čaka prvenstveno gostovanje v Kranju,'' je povedal Juninho, pomočnik in zvesti sodelavec glavnega trenerja Darka Birjukova. 

Rumeno družino prvo srečanje 2. kroga čaka predvidoma 6. novembra v gosteh, povratni dvoboj v domačem Športnem parku sledi tri tedne kasneje.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB