FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Mladinci varno prispeli na cilj

Selekcija MNC Domzal do 19 let se je v ponedeljkovih jutranjih urah odpravila na pot proti Romuniji, kjer jo v sredo popoldne caka prva tekma letosnje izvedbe UEFA Youth League.

MladinciVRomunijo

Z ljubljanskega letalisca se je ekspedicija rumenih odpravila najprej proti Beogradu, z letom pa so pot nadaljevali v smeri Bukureste. Po dveurni voznji z avtobusom so okrog 20. ure tudi dokoncno prispeli v mesto Constanza.

Rumena druzina bo v Romuniji bivala vse do cetrtka. V torek bo na sporedu uradni trening, v sredo ob 18. uri dvoboj z ekipo FC Vitorul, v cetrtek pa sledi povratek v domovino. Glavni trener Darko Birjukov je na pot vzel 21 igralcev, na pot pa se je odpravilo tudi 13 clanov strokovnega staba.

Seznam igralcev, ki so odpotovali v Romunijo: Klemen Mihelah, Rok Bržan, Lovro Štubljar, Mark Čeh, Jošt Pišek, Tamar Svetlin, Jošt Urbančič, Dario Kolobarić, Tristan Ciglar, Žiga Repas, Darko Mitrović, Matevž Femec, Benjamin Markuš, Matej Čož, Tian Pantelić, Ivan Makovec, Jaka Zupan, Dino Hot, Miha Vrhovnik, Anze Pestotnik, Ziga Dajcman.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB