FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Černe, Klašnja in Belinc zaigrali proti Madžarski

Izbrana vrsta Slovenije se je v preteklih dneh dvakrat pomerila z vrstniki Madžarske. Na prijateljskih srečanjih, ki sta bili odigrani v Gornji Radgoni in Veliki Kaniži, so bili prisotni tudi trije predstavniki Domžal!

SlovenijaU16Domzalcani

Dres z državnim grbom so tokrat oblekli Gašper Černe, Nejc Klašnja in Jernej Belinc. Izbranci selektorja Tomaža Petroviča so prvo tekmo z Madžari, ki je bila odigrana v torek, dobili s 3:0, na četrtkovem dvoboju pa so mladi Slovenci Madžarom morali priznati premoč z 2:0.

Domžalski mladi upi so nastopili na obeh srečanjih.

Slovenija U16 – Madžarska U16 3:0

Strelci: Marsetič (15', 34'), Kamenšek Pahič (25')

Slovenija U16: Dermastija, Kuzmić, Rotar, Černe, Puconja, Trdin, Leban, Kljun, Klašnja, Kamenšek Pahič, Marsetič. Igrali so še: Čeferin, Zrnec, Belinc, Rovšek, Korošec, Dodig. Selektor: Tomaž Petrovič.

Madžarska U16 – Slovenija U16 2:0

Strelca: Vancsa (6'), Keresztes (60')

Slovenija: Božič, Leban, Kuzmić, Klašnja, Kamenšek Pahič, Puconja, Černe, Kljun, Marsetič, Trdin, Čeferin. Igrali so še: Zrnec, Rovšek, Belinc, Dodig, Korošec. Selektor: Tomaž Petrovič.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB