FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Selekciji U14 in U12 v Italiji do brona

Pretekli vikend je v italijanskem Riminiju potekal Mednarodni prijateljski turnir ''Italy Internacional Cup'' na katerem sta sodelovali tudi moštvi MNC Domžal. Slednji sta ob izvrstni predstavi osvojili končni tretji mesti.

Selekcija U12 je na šestih odigranih tekmah zbrala štiri zmage, remi in poraz, mrežo nasprotnika pa je zatresla kar trinajstkrat. Tretje mesto so varovanci Roka Švajgerja in Matjaža Klanška dosegli po izvajanju enajstmetrovk, ko so bili spretnejši od vrstnikov Hellas Verone.

Pod vodstvom Primoža Jeršina in Marka Vengusta je bronasto medaljo osvojilo tudi moštvo U14. Po dveh visokih zmagah v skupinskem delu tekmovanja so nato slavili nogometaši Parme. Tekma z Pescaro se je zaključila z zmago rumenih, ki so bili boljši tudi od Brescie.

Rezultati tekem:

U14 Domžale 6-0 Verucchio, Pescara 2-6 Domzale, Parma 1-0 Domžale, Pescara 1-2 Domžale, Brescia 0-2 Domžale

U12 Domžale 1-1 Torino, Forli 0-2 Domžale, S. Ermete 0-8 Domžale, Domžale 1-0 Torino, Lazio 3-0 Domžale, Hellas Verona 1-1 (3-5 po 11m) Domžale

Končna uvrstitev:

U14

1. Parma

 

2. Brescia

3. Domžale

4. Pescara

U12

 

1. Certanovo (RUS)

2. Lazio

3. Domžale

4. Hellas Verona

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB