FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Svetlin s kapetanskim trakom

Mladinska reprezentanca Slovenije, za katero nastopajo tudi štirje predstavniki Domžal, je na prvem srečanju mednarodnega prijateljskega turnirja klonila z 0:1. V Krškem so se veselili Francozi.

V prvem polčasu dvoboja so bili nevarnejši varovanci Agrona Šalje, ki mladim galskim petelinom niso dovolili, da bi resneje ogrozili gol Slovenije. Nadaljevanje srečanja je tehtnico nagnilo v korist Francozov, ki so preko Adriena Trufferta prišli do edinega zadetka na tekmi.

Tamar Svetlin je v vlogi kapetana igral 65. minut. Jošt Urbančič je nastopal celotno srečanje, Benjamin Markuš pa je v igro vstopil s klopi za rezerviste. Vratar Domžal Klemen Mihelak zaradi povišane telesne temperature ni zaigral. Naknadni vpoklic v izbrano vrsto je prejel Žiga Repas, ki se bo moštvu priključil že danes.

Slovenijo nova preizkušnja čaka v soboto, ko se bodo na stadionu Matija Gubec pomerili z Rusijo.

 

PRIJATELJSKI TURNIR:

SLOVENIJA U19 - FRANCIJA U19 0:1

Strelec: Adrien Truffert 71.

Slovenija - začetna enajsterica: Gril, Simić, Laci, Pečar, Kocar, Svetlin, Urbančič, Mutavčić, Maher, Jovan, Prelec.  Selektor: Agron Šalja.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: NZS

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB