FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

S predstavniki tudi v reprezentanci U17 in U19

Prihodnji teden bo minil v znamenju reprezentančnih obveznosti za nogometaše do 17. in 19. leta starosti, med katerimi je kar osem članov MNC Domžale.

Prvi bodo bili na delu varovanci Antona Žlogarja, ki je v reprezentančno selekcijo U17 vpoklical tri nogometaše rumenih. Dres z državnim grbom bodo namreč oblekli Rok Bržan, Nick Perc in Žiga Žiberna. Skupaj s preostalimi soigralci bodo v torek, 13. avgusta ob 20.45, gostovali v Buftei. Tam se bodo pomerili z izbrano vrsto Romunije. Povratno srečanje z nogometaši Romunije bo dva dni kasneje odigrano na istem prizorišču ob isti uri.

Reprezentanca do 19. leta se bo pod vodstvom Agrona Šalje predstavila dan kasneje. V Ajdovščini bodo Klemen Mihelak, Tamar Svetlin, Jošt Urbančič, Žiga Repas in Benjamin Markuš tekmo z vrstniki Italije odigrali v sredo ob 18. uri.

Moštvi U16 (Nejc Klašnja, Gašper Černe, Jernej Belinc) in U18 (Filip Nikola Ostojić, Tristan Ciglar, Anže Pestotnik, Žiga Dajčman) sta med tem že v pogonu. Prvi so uspešno opravili z uvodnima tekmama na mednarodnem turnirju Concacaf, ki poteka v Združenih državah Amerike. Varovanci Tomaža Petrovića so najprej s 5:0 odpravili Guadalupe, nato pa bili s 3:0 boljši še od Kanade.

Selekcija U18 se bo danes ob 18. uri pomerila z Italijo. Srečanje bo odigrano v Sežani.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB