FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Reprezentančni akciji mlajših selekcij

Z današnjim dnem se pričenja avgustovska reprezentančna akcija za nogometaše do 16 in 18 leta starosti. 

Izbranci selektorja in ob enem nekdanjega napadalca Domžal Agrona Šalje bodo po začetnem zboru na Brdu pri Kranju, v naslednjih dneh odigrali dve prijateljski tekmi z izbrano vrsto Italije.

Prvi prijateljski dvoboj med Slovenijo in Italijo četverico Domžalčanov čaka 6. avgusta ob 18.00 v Sežani, povratno srečanje pa bodo Nikola Ostojić, Tristan Ciglar, Anže Pestotnik in Žiga Dajčman odigrali 8. avgusta v sosednji Gradiški, ki se nahaja blizu Nove Gorice.

V prihajajočem tednu bo na delu tudi Slovenska reprezentanca do 16 let. Varovanci Tomaža Petroviča, ki je na seznam napisal tudi tri domžalska imena, vpoklic so prejeli Nejc Klašnja, Gašper Černe in Jernej Belinc, bodo med 4. In 11. avgustom sodelovali na mednarodnem turnirju Concacaf, ki ga bodo gostile Združene države Amerike.

V uvodnem delu turnirja se bodo Slovenci pomerili proti selekcijam Guadalupeja, Kanade in El Salvadorja. Prva tekma bo na sporedu že danes ob 17.00, ko se bodo naši fantje na Floridi pomerili z Guadalupejem.

Dan kasneje bo ob 15.00 na sporedu dvoboj med Slovenijo in Kanado, medtem ko bo naša izbrana vrsta z rednim delom tekmovanja zaključila 7. avgusta ob 15.00. Nasprotnik bo El Salvador.

Morebitni četrtfinalni dvoboji bodo na sporedu 8. avgusta, polfinalni tekmi 10. avgusta, veliki finale pa 11. avgusta.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB