FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Aleš Mežnaršič: "Zadovoljen z igrami na Memorialu"

Minuli vikend je v domžalskem Športnem parku potekal 8. Memorial Mirana Kralja, na katerem se vsako poletje pomeri šest kakovostnih kadetskih ekip. Tokrat so poleg mladih Domžalčanov nastopili še nogometaši Rijeke, Crvene Zvezde, Žiline, Solina in Red Bull Salzburga, ki so se na koncu tudi veselili naslova najboljšega. Domžalska zasedba je tokrat zasedla peto mesto, z igrami pa zadovoljila trenerja Aleša Mežnaršiča.

nkd 0

"Z igrami, ki smo jih pokazali na turnirju, sem zelo zadovoljen. Zavedati se moramo, da so bili fantje v takšni sestavi skupaj relativno kratek čas, a so vseeno pustili dovolj pozitiven vtis. Nobena izmed ekip, s katerimi smo se pomerili, nas ni nadigrala, žal mi je samo prve tekme, kjer nismo imeli pravega pristopa in smo zato zasluženo izgubili. Z malce več sreče bi se lahko uvrstili tudi na višja mesta, a vseeno je za nami pozitivna izkušnja," se je na Memorial Mirana Kralja ozrl trener kadetske ekipe Aleš Mežnaršič, ki je letos lahko računal na fante iz generacij letnika 2003 in 2004. Prvi so za kadetsko moštvo že lahko nastopali v lanski sezoni, drugi pa so se tokrat prvič preizkusili na tem nivoju, kjer bodo domžalske barve branili v prihodnji sezoni. Memorial je bil tako namenjen tudi spoznavanju fantov na zahteve kadetskega moštva, ob tem sta ti generaciji prvič zaigrali skupaj, kar bo zelo koristno za prihodnjo sezono.

Na prvi tekmi so mladi Domžalčani tesno izgubili s hrvaškim Solinom (0:1), sledil je remi s Slovaško Žilino (1:1), na tekmi za peto mesto pa so rumeni zanesljivo ugnali Crveno Zvezdo (6:0).

Več informacij o Memorialu >>> 

Dobili smo veliko informacij, na koga od fantov lahko računamo za ekipo, ki bo naslednjo sezono tekmovala v prvi kadetski ligi. Super je, da so vsi prisotni dobili možnost za dokazovanje. Tekme so bile primerljive s tistimi, s katerimi se bomo srečevali v prvenstvu, kar je bil naš glavni cilj. Nekaj fantov je pustilo dober vtis, je pa nekaj tudi takih, ki v danem momentu niso izpolnili mojih pričakovanj. Do začetka priprav bo narejena določena selekcija v igralskem kaderu, tako da bo prisotnih kar nekaj sprememb. V tem trenutku je ekipa zelo številčna in še zdaleč ni oblikovana, posledično pa nas v tem pogledu čaka kar nekaj dela. Pred fanti je sedaj zaslužen premor, ki ga bodo fantje po dolgi sezoni izkoristili za počitek in krajši odklop od nogometa," je še dodal mladi domžalski strateg.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO