FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Pred nami 8. Memorial Mirana Kralja

V domžalske Športnem parku se jutri začenja tradicionalni, že 8. memorial Mirana Kralja, ki velja za enega najprestižnejših kadetskih turnirjev v regiji. Tokrat se bodo za naziv najboljšega pomerile selekcije Domžal, Red Bull Salzburga (Avstrija), Crvene zvezde (Srbija), Rijeke, Solina (oboje Hrvaška) in Žiline (Slovaška).

nkd 6

Naša želja je, da se pokažemo v čim bolj pozitivni luči. Tekme proti takšnim nasprotnikom so za nas velika motivacija, hkrati pa tudi zelo pozitivna izkušnja in priložnost za dokazovanje proti izredno zvenečim imenom. Težko bi govoril o rezultatskem cilju, saj le ta ni najpomembnejši, je pa obvezno, da na vsaki tekmi damo vse od sebe. Turnir je za nas zelo pomemben tudi z vidika primerjave z najboljšimi ekipami v Evropi, pozitivno pa je tudi to, da lahko izmenjujemo mnenja z ostalimi trenerji in na tak način še dodatno nadgradimo naše dobro delo,“ pred jutrišnjim začetkom letošnjega memoriala, s katerim se rumena družina vsako leto pokloni našemu dolgoletnemu sodelavcu Miranu Kralju, ki je po hudem boju z zahrbtno boleznijo preminil leta 2014, poudarja kadetski trener Aleš Mežnaršić.

Slednji bo skupaj s svojim pomočnikom Antejem Bratićem tokrat preizkusil obetavni generaciji 2003 in 2004, ki bosta naslednje leto imeli pravico nastopa v kadetski kategoriji. “Memorial prinaša dobro možnost vpogleda v stanje ekipe za prihodnjo sezono. Generacija 2003 je bila z nami že letošnje leto, generacija 2004 pa je končala s stažem starejših dečkov. Fantje se bodo lahko tudi medsebojno še bolje spoznali, povezali, hkrati pa bomo dobili že kakšen koristen odgovor, kaj bomo pred začetkom sezone še morda morali postoriti,“ še dodaja obetavni domžalski trener.

Četrtek, 20.6.:
17:30 Red Bull Salzburg - Rijeka
19:00 Domžale - Solin

Petek, 21.6.:
9:00 Crvena Zvezda - Rijeka
10:30 Žilina - Solin
17:30 Red Bull Salzburg - Crvena Zvezda
19:00 Domžale - Žilina

Sobota, 22.6.:
9:00 Tekma za peto mesto
10:30 Tekma za tretje mesto
11:45 Finale

Vso dogajanje boste lahko v živo spremljali v Športnem parku Domžale, vse informacije, vključno z video in fotogalerijo, pa bodo na voljo tudi na naši spletni strani. 

Besedilo: Alen Obrez

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB