FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

MNC: Sedem selekcij končalo med najboljših šest

Tokratni konec tedna je označil zaključek sezone, v kateri so nastopale tudi kategorije Mladinskega nogometnega centra, ki so v vseh tekmovanjih domžalske barve branili nadvse uspešno. Dva naslova prvaka, eno drugo mesto, tri četrta in eno šesto je namreč izkupiček sedmih selekcij rumenih. 

60349368 10158493752945968 2171429185891860480 o 

U19: PRVAKI!

Mladinci so sezono sklenili na vrhu in četrtič postali državni prvaki. Naslov so si priborili kolo pred koncem po visoki zmagi s 4:0 nad Celjem. V 26 ligaških tekmah so zbrali 19 zmag, pet remijev in le dvakrat klonili, z 62 osvojenimi točkami pa drugouvrščeni Maribor prehiteli za šest točk. Ob izjemnem uspehu v ligaškem tekmovanju so bili varovanci Darka Birjukova razpoloženi tudi v pokalu, kjer so se ustavili šele na zadnji stopnički. V tekmi, kjer so večino časa nadzirali potek srečanja, so se na koncu zmage z 2:1 veselili nogometaši Maribora, s čimer domžalskim mladincem ni uspelo postaviti pike na i izjemno uspešni sezoni. 

U17: 2. mesto

Uspešno so nastopali kadeti, ki so ligaško tekmovanje sklenili na drugem mestu. Moštvo pod taktirko Aleša Mežnaršiča je bilo v igri za kadetsko krono vse do konca, a so bili nekoliko uspešnejši Mariborčani, ki so rumene prehiteli za dve točki. Kadeti so z 19 zmagami, dvema remijema in petimi porazi tako osvojili končno drugo mesto, skupaj z mladinsko ekipo pa so osvojili prvo mesto na skupni lestvici, ki jim v prihodnji sezoni zagotavlja nastop v UEFA Youth League. 

U15: 4. mesto

Izjemno dobre predstave so kazali tudi starejši dečki v selekciji U15, ki so se v skupini zahod za visoko uvrstitev borili vse do konca. Vknjižili so 17 zmag, petkrat so se njihove tekme končale brez zmagovalca, štirikrat pa se je zmage veselilo nasprotno moštvo. Na koncu so osvojili četrto mesto s 56 točkami, za zmagovalcem Brinjem iz Grosuplja pa zaostali za šest točk.

U14: PRVAKI!

Kolo pred koncem so tekmovanje v Medobčinski nogometni zvezi odločili nogometaši selekcije U14. V odločilni tekmi so premagali najbližjega zasledovalca, ekipo Brinja, in postali prvaki medobčinske lige. Tekmovalno leto so sklenili z 58 točkami in 19 zmagami, kar pa še bolj navdušuje, pa je njihova strelska učinkovitost. Moštvo je namreč na 22 tekmah doseglo neverjetne 103 zadetke, prejelo pa jih je le 13. 

62242577 10158553465135968 3389583542848585728 o

U13 in U12A: 4. in 6. mesto

Dobro sta se borili tudi selekciji Ihan Domžale in Domžale A. V selekciji maljših dečkov MNZ Ljubljana so prvi osvojili četrto, medtem ko so drugi končali na končnem šestem mestu. Obe ekipi sta prikazali dobre igre in se za najvišja mesta borili vse do zadnjega kola. Ihan je zbral 13 zmag, štiri remije in pet porazov, Domžale A pa osem zmag, tri remije, enajstkrat pa je bil uspešen nasprotnik. Naslov prvaka je osvojila ekipa Bravo.

U12B: 4. mesto

V konkurenci ekipe U12 Domžale B je bil dvoboj za naslov prvaka odločen že pred zadnjim kolom, v katerem pa Domžalčanom žal ni uspelo premagati ekipe Kočevja. Kljub temu so mladi Domžalčani sezono sklenili na visokem četrtem mestu, na 22 tekmah pa so vknjižili 15 zmag, dva remija in pet porazov. Z osvojenimi 47 točkami so za zmagovalcem Ilirijo zaostali za 11 točk. Drugo mesto je zasedla ekipa Kočevja, tretje mesto je osvojilo moštvo Olimpija-Interblock. 

Za nadvse uspešne nastope v vseh tekmovanjih si rumeni podmladek, njihovi trenerji in preostali sodelavci ekip zaslužijo vse čestitke. Bravo, fantje!

 

 

 

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO