Mihelak, Repas in Urbančič vpoklicani v reprezentanco U18

Odlične predstave naših mladincev niso ostale neopažene, saj so si kar trije člani ekipe prislužili vpoklic selektorja Agrona Šalje v mlado reprezentanco U18, ki jo prihodnji teden čaka prijateljski obračun proti Srbiji. Na seznamu rezervnih igralcev bo svojo priložnost čakalo pet članov mladincev. 

nkd 1 7

Klemen Mihelak, Žiga Repas in Jošt Urbančič so trije mladinci, ki so po izjemno uspešni sezoni v dresu Domžal ujeli pozornost selektorja Agrona Šalje. Selektor reprezentance do 18 let je omenjeno trojico uvrstil na seznam za prijateljsko tekmo proti Srbiji, ki jo bodo Slovenci proti Srbom odigrali 13. 6., prizorišče prijateljskega srečanja pa bo Brdo pri Kranju. 

Mihelak, Repas in Urbančič so bili del ekipe, ki je v minuli sezoni osvojila naslov prvaka, se uvrstila v UEFA Youth League in finale slovenskega mladinskega pokala, kjer pa so Domžalčani po tesni tekmi v izdihljajih klonili z 1:2. Ekipni uspeh je bil opažen, saj je Šalja na seznam rezervistov uvrstil še pet članov rumenih: Miho Vrhovnika, Ivana Makovca, Tamarja Svetlina, Benjamina Markuša in Marka Čeha. 

Vsem mladim nogometašem čestitamo za uvrstitev v slovensko izbrano vrsto do 18 let, ob tem pa tako njim, kot reprezentanci, želimo srečo na prihajajoči prijateljski preizkušnji. 

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO