Selekcija U12 slavila na turnirju v Kranju

Uspešen vikend je tudi za mladimi domžalskimi nogometaši iz selekcije U12, ki so se med vikendom udeležili turnirja v Kranju, kjer so zanesljivo osvojili prvo mesto. Varovanci trenerja Čazima Šabotića so v finalu z 2:1 ugnali Olimpijo in si tako priigrali vstopnico za prestižen mednarodni turnir v Avstriji. 

DSC 1618

V skupinskem delu so domžalski fantje brez prejetega zadetka ugnali Krko, Triglav in Vrhniko, sledili sta zmagi z Muro in Biljami, v finalu pa so rumeni bojevniki z 2:1 ugnali Olimpijo. "Fantje so znova prikazali odlične igre, ki so plod njihovega trdega dela na treningih. Selekcija pridno napreduje, fantje so zelo prizadevni, željni napredka, kar se kaže na njihovih rezultatih. Turnir so zasluženo osvojili, za kar jim iskreno čestitam," je dejal trener Šabotić. 

 

 

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO