FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Klemen Mihelak: Za preostanek sezone ohranjamo visoke cilje

Po odličnem zadnjem tednu za domžalske mladince, ko so v finalu pokala MNZ ugnali Krko, nato pa v prvenstvu premagali še Interblock, je mladi vratar Klemen Mihelak prepričan, da ima domžalska mladinska zasedba kljub dobrim dosežkom na zadnjih tekmah še veliko rezerv.

 nkd 9

“Izredno smo se razveselili tega dosežka. Ekipa Krke je bila izjemno dobro pripravljena, vendar smo mi odigrali nekoliko boljše, tudi kar se tiče taktike, najpomembnejše pa je, da smo izkoristili svoje priložnosti za zadetek. Kljub temu je potrebno poudariti, da v je v pokalu MNZ Ljubljana zares veliko odličnih ekip, tako da je bilo tekmovanje izjemno zahtevno,” pove Mihelak, ki se zaveda, da se zahtevnost pokalnega tekmovanja le še stopnjuje: “Zagotovo nam bo težko tudi s Triglavom. So pokalni prvaki MNZ Gorenjska in do sedaj so premagali kar nekaj odličnih moštev. Triglav igra dokaj fizično, na nasprotnika pa vrši tesen pritisk, zato nam 1. maja nikakor ne bo lahko.”  

Poleg mladinskega pokala so mladi Domžalčani v igri za visoko končno uvrstitev tudi v prvenstvu, kjer imajo šest kol pred koncem prvenstva pred drugouvrščenim Mariborom tri točke naskoka. “Naša uvrstitev na lestvici je pokazatelj tega, da resnično delujemo kot ekipa. Vsi se trudimo po svojih najboljših močeh in vsakokrat damo vse od sebe. Fantje v obrambi res igrajo odlično, prav tako v napadu, in mi zato na vseh tekmah neizmerno pomagajo. Želimo si, da bi rezultat tak ostal do konca sezone, hkrati pa si resnično želimo osvojiti tudi skupno prvo mesto, saj bi to pomenilo možnost, da zaigramo tudi v mladinski ligi prvakov. Do konca sezone je sicer še nekaj zahtevnih tekem, zato bomo šli korak po korak, tekmo po tekmo. Verjamem pa, da nam lahko uspe izpolniti vse začrtane cilje,” je povedal Mihelak, ki je le z desetimi prejetimi zadetki v sezoni tudi najuspešnejši vratar v mladinski ligi. 

Ob dobrih predstavah, ki jih kaže v mladinski ligi, pa se je Mihelak že v lanski sezoni priključil treningom domžalske  članske selekcije. “Odlično so me sprejeli tako ostali vratarji, kot tudi igralci. Enako je s trenerskim štabom, ki so me z veseljem pozdravili. Tako kot oni sem tudi jaz vesel povabila na članski trening in zagotovo bom dal od sebe vse, da njihovo zaupanje in podporo upravičim. Zavedam se, da je preskok med mladinsko in člansko zasedbo velik. Občutil sem ga na treningu, vendar sem se kvalitete slovenske Prve lige zavedal že prej. Kljub temu se tega ne bojim, pač pa želim čim prej upravičiti zaupanje, ki mi ga namenjajo trenerji — tako mladinski trenerski štab kot tudi članski.”

 

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip D ToursMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani ound   chio logo jpg RGB