FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Ekipa U11B uspešna na dveh turnirjih

Selekcija U11 je premor med prvenstvom izkoristila za nastop na dveh lokalno obarvanih turnirjih. Prvi izmed njiju je potekal v Kamniku, kjer je nastopilo dvanajst ekip. Mladi Domžalčani so pod vodstvom trenerja Žige Kmetiča v skupinskem delu osvojili prvo mesto, v boju za finale pa jih je nato čakal dvoboj z NK Ihan. Zmaga jim je prinesla igranje v finalu treh ekip - in sicer z ekipama Olimpije in Brava. Obe finalni tekmi sta po rednem delu ostali neodločeni, zato so o zmagovalcu odločali streli s šestih metrov. V izvajanju kazenskih strelih so Domžalčani premagali Olimpijo in izgubili z Bravom, s čimer so osvojili končno drugo mesto na turnirju ter obenem odnesli domov še pokal za najboljšega strelca turnirja.

Drugi turnir se je odvijal v Komendi, kjer je bilo prijavljenih devet ekip. Domžalska ekipa je v skupini nadigrala tekmece in se kot prva v skupini uvrstila v finalno trojko. Tam se je najprej pomerila z domačini, s katerimi se je razšla z neodločenim rezultatom. V drugi tekmi se je pomerila z Bravom, ki so ga naši fantje premagali z golom razlike. Za osvojitev prvega mesta so potrebovali zmago ali neodločen izid Brava na tekmi s Komendo z NK Komenda, kar se je naposled tudi zgodilo. Fantje so poleg prvega mesta domov odnesli še nagrado za najboljšega igralca turnirja.

Resized 20190120 190652 5286

Resized 20181222 220211 7932 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB