FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Pregled jesenskega dela: Starejši dečki jesen sklenili tik pod vrhom

Z uspešnimi igrami v jesenskem delu se lahko pohvalijo tudi domžalski starejši dečki, ki nastopajo v ligi U15 zahod, kjer se sicer meri štirinajst najboljših moštev z zahodnega dela Slovenije. Mladi Domžalčani so po polovici prvenstva zaenkrat na visokem drugem mestu, kjer imajo za vodilnim Bravom zgolj dve točki zaostanka.

nkd 2

Varovanci trenerja Primoža Jeršina so večji del jeseni zasedali vodilni položaj v ligi, na koncu pa so na zimski premor odšli z drugega mesta. Na dosedanjih šestnajstih tekmah so dosegli dvanajst zmag, tri remije in doživeli le en poraz – prav v zadnjem kolu, ko je bil od njih boljši Koper. Skupno so zbrali 39 točk, v nasprotnikove mreže pa so dosegli 35 zadetkov in jih prejeli zgolj trinajst.

Največkrat, kar sedemkrat, se je med strelce vpisal Filip Andjelić, s petimi zadetki mu sledita Jure Novak in Luka Baš. Slednji je tudi eden štirih nogometašev, ki so odigrali vseh šestnajst tekem, poleg njega so maksimalno število nastopov zbrali še Anel Zulić, Luka Turudija in Rok Flerin.


Število nastopov: 

16 - Luka Baš, Anel Zulić, Luka Turudija, Rok Flerin
15 - Alex Čošić, Klemen Švelc, Stefan Ilić, Žan Luka Stele Kovič
14 - Jure Novak
13 - Matija Povh
11 - Filip Andjelić, Jon Ficko, Martin Janković
10 - Danijel Džajić
9 - Žiga Vrhovnik
6 - Ažbe Škofljanc
5 - Jakob Snedic
4 - Inas Mešinović
1 - Johan Funtek

Število zadetkov: 

7 - Filip Andjelić
5 - Jure Novak, Luka Baš
4 - Jakob Snedic 
2 - Anel Zulić, Alex Čošić, Klemen Švelc
1 - Luka Turudija, Rok Flerin, Stefan Ilić, Žan Luka Stele Kovič, Žiga Vrhovnik


Spomladanski del sezone bodo domžalski starejši dečki začeli 23. marca, ko jih že takoj na uvodu čaka derbi za vrh z vrstniki iz Brava. 

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB