FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Pregled jesenskega dela: Kadeti z odlično polovico sezone

S predstavami v jesenskem delu so lahko zadovoljni tudi domžalski kadeti, ki so prvo polovico sezone sklenili na odličnem drugem mestu, kjer imajo za vodilnim Mariborom zgolj točko zaostanka.

nkd

Varovanci trenerja Aleša Mežnaršiča, ki mu pri delu pomaga Ante Bratić, so večji del sezone navduševali z atraktivnimi in učinkovitimi predstavami, s katerimi so napovedali trd boj za naslov najboljšega ob koncu tekmovalnega leta. Mladi Domžalčani so na dosedanjih petnajstih tekmah dosegli 29 zadetkov, na drugi strani pa so jih prejeli zgolj devet, s čimer imajo drugi najboljši napad in obrambo lige. Vknjižili so enajst zmag, remi in doživeli tri poraze – vse ob koncu jeseni, ko so pogosto nastopili precej oslabljeni. Kot rečeno, na lestvici prve mladinske lige za točko zaostajajo zgolj za Mariborom, pred tretje uvrščeno Muro pa imajo kar osem točk prednosti.

Pri zasedbi rumenih so v dosedanjem delu sezone največ nastopov vknjižili Jaka Zupan, Žiga Žiberna, Nik Makovec, Tomaž Kepic, Tristan Ciglar in Benjamin Šeško, ki je z dvanajstimi doseženimi zadetki tudi najboljši strelec ekipe in drugi najučinkovitejši napadalec lige. Poleg njega sta bila strelsko precej razpoložena še Filip Nikola Ostojić, ki je dosegel sedem zadetkov, in Tristan Ciglar, ki je bil uspešen petkrat.


Število nastopov:

15 - Jaka Zupan, Žiga Žiberna, Nik Makovec, Tomaž Kepic, Tristan Ciglar, Benjamin Šeško
14 - Filip Nikola Ostojić, Anže Sojer, Sašo Stupar
12 - Matevž Dajčar, Žiga Dajčman, Jure Žavbi
10 - Anže Medle
8 - Emir Saitoski, Matic Kurent
7 - Jošt Pišek
5 - Anže Pestotnik
3 - Luka Baš
1 - Lovro Kostanjšek, Stefan Ilić

Število zadetkov: 

12 - Benjamin Šeško
7 - Filip Nikola Ostojić
5 - Tristan Ciglar
2 - Tomaž Kepic
1 - Anže Sojer, Jure Žavbi, Jošt Pišek


Tako kot mladinci, bodo tudi kadeti s sezono nadaljevali spomladi, natančneje 16. marca, ko jih čaka dvoboj z ljubljansko Ilirijo. Obe najstarejši selekciji našega Mladinskega nogometnega centra bosta v drugi polovici sezone naskakovali vrh lestvice in naslov najboljšega v skupnem točkovanju mladinske in kadetske lige.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB