FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Mladinci do nove zmage, kadeti tokrat izgubili

Jesenski del sezone so včeraj sklenili mladinci in kadeti, ki so gostovali v Celju. Mladinsko moštvo je zasluženo in zanesljivo slavilo z 2:0, nekoliko manj uspešni pa so bili fantje iz kadetske selekcije, ki so izgubili z 3:2 in tako zabeležili šele tretji poraz v sezoni.

nkd 3b

Za nami je izredno težka tekma, pričakovali smo dobrega nasprotnika, kar se je tudi uresničilo. Vseeno so se fantje odzvali na najboljši način in prikazali fantastično predstavo. Toliko borbenosti, kakovosti, podrejanja kolektivu, kot smo ga lahko videli danes, me navdaja z optimizmom, tako da se že veselimo nadaljevanja sezone v spomladanskem delu. Zasluženo smo slavili, tekmeca smo nadigrali v vseh elementih, tako da sem izredno ponosen na moje moštvo. Fantje so skozi celotno sezono pridno delali, kar se pozna tudi na rezultatu in uvrstitvi na lestvici,“ zadovoljstva po zmagi, za katero je z obema zadetkoma poskrbel najboljši domžalski strelec Dario Kolobarić, ni skrival trener Darko Birjukov. Mladinci so jesenski del zasluženo končali na prvem mestu, kjer imajo pred Olimpijo in Mariborom, ki je sicer odigral tekmo manj, šest točk prednosti.


U19:
NK Celje - NK Domžale 0:2 (2x Dario Kolobarić)
Domžale: Dajčar, Makovec, Radovanović, Vrhovnik, Zupančič, Markuš, Svetlin, Urbančič, Čož, Kolobarić, Čeh. Igrali so še: Repas, Žinič, Kerezović.
Zapisnik >>>


Nekoliko manj je bil z razpletom tekme zadovoljen trener kadetov Aleš Mežnaršič, ki je tokrat s svojimi varovanci moral premoč priznati tekmecu. “Občutki po tekmi niso najboljši, saj smo si jesenski del želeli končati z zmago, a se ni izšlo. Nasprotnik se je dobro pripravil na nas, v prvem polčasu nismo našli odgovora na njihovo igro. V nadaljevanju smo dobro reagirali, bili boljši tekmec, blizu izenačenja, a je še en prejeti zadetek znova spremenil razmerje na zelenici. S prikazanim sem bolj zadovoljen kot z rezultatom, a vse to je del učenja in razvoja igralcev. Smo pa lahko zelo zadovoljni z jesenskim delom, ki se je za nas začel odlično. Sledil je manjši rezultatski padec, tudi zavoljo številnih odsotnosti, a smo našli dovolj energije in zagona, da smo bili uspešni tudi v končnici. Zadovoljni smo z začeto zgodbo, ki jo bomo nedvomno nadaljevali spomladi.“ 


U17: 
NK Celje - NK Domžale 3:2 (Filip Nikola Ostojić, Benjamin Šeško)
Domžale: Baš, Stupar, Dajčman, Makovec, Zupan, Kepic, Žiberna, Ciglar, Ostojić, Saitoski, Pišek. Igrali so še: Šeško, Žavbi, Kurent.
Zapisnik >>>


Kadetska zasedba se zaenkrat prav tako nahaja na prvem mestu ligaške lestvice, kjer ima pred drugo uvrščenim Mariborom, ki ima tekmo manj, dve točki prednosti. Mariborčani bodo zaostalo tekmo odigrali v sredo, ko bo znan razplet po polovici sezone. Na skupni lestvici mladincev in kadetov so mladi domžalski nogometaši zanesljivo prvi in imajo na svojem kontu 70 točk. Sledijo Maribor (62), Olimpija (53) in Aluminij (52).

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB