FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Odlične predstave selekcije U13 na turnirju v Torinu

Selekcija U13 se je med vikendom udeležila turnirja v italijanskem Torinu. Gre za turnir, ki poteka v več sklopih, zmagovalci pa se nadalje pomerijo z nekaterimi najboljšimi italijanskimi in tujimi ekipami. Tokrat so v kategoriji letnika 2006 med drugimi sodelovale ekipe Juventusa, Lazia, Torina, Lokomotive iz Moskve in Lugana, kar je pravi dokaz, da je šlo za resnično kakovosten turnir.  

IMG 20181014 184515

V prvem delu tekmovanja so domžalski fantje zabeležili dve zmagi, en neodločen rezultat in minimalen poraz proti ekipi Juventusa in se kot drugouvrščeni uvrstili v polfinalno skupino, kjer sta bila nasprotnika FC Torino in Moskovska Lokomotiva. 

V polfinalni skupini so se nato vse tri tekme med omenjenimi nasprotniki končale z rezultatom 0:0, kar je pomenilo, da so bile ekipe po vseh kriterijih izenačene, o potniku v finale pa je nato odločal žreb. V njem je imela največ sreče ekipa iz Moskve in se tako uvrstila v finale, kjer se je pomerila z Juventusom. Ekipa Domžal je tako na koncu tekmovanje končala zaradi manj naklonjene sreče pri žrebu, a s pomembnim spoznanjem, da se fantje lahko kosajo z vrstniki mnogo večjih in bogatejših klubov. 

Med turnirjem si je domžalska odprava ogledala tudi stadion in muzej Juventusa, kjer so se fantje lahko prepričali o veličini trenutno najboljšega italijanskega kluba.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB