FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Selekcija U11 tretja na turnirju v Makarski

Selekciji U9 in U11 sta se med vikendom udeležili mednarodnega turnirja v hrvaški Makarski. Domžalski fantje so prikazali veliko želje in nogometnega znanja, predvsem pa so pridobili nove dragocene izkušnje. Rezultatsko se je še posebej izkazala selekcija U11, ki je na koncu osvojila odlično tretje mesto. 

Nogometaši omenjene selekcije so se namreč prebili vse do polfinala, kjer so minimalno (0:1) izgubili s Hajdukom. Nato so se v tekmi za tretje mesto pomerili z Željezničarjem, proti kateremu so slavili z 2:1. "Bolj kot rezultat je bilo pomembno, da so fantje dobili nove dragocene izkušnje. Tovrstni turnirji so zelo koristni za nas, zato se jih z veseljem udeležujemo. Fantje so prikazali dobre igre, se pridno borili in zelo uživali na turnirju," je po turnirju dejal trener selekcije U11 Žiga Kmetič. 

Selekcija U9 je bila tokrat razdeljena v dve ekipi - A in B. Prva je v skupinskem delu vknjižila tri zmage in poraz, slednjega pa je žal doživela tudi v četrtfinalu, kjer je bila boljša Kustošija (2:0). Ekipa B je v močni skupini doživela tri poraze, a vseeno pogumno zastopala domžalske barve. 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB