FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

VIDEO: Mladinci visoko zmagali, kadeti remizirali

Včeraj so bili znova na delu mladinci in kadeti, ki so v Domžalah gostili vrstnike iz Krke. Visoke in zaslužene zmage so se veselili mladinci, ki so dolenjsko zasedbo ugnali s kar 4:0. Do nove točke so prišli kadeti, ki so se s tekmeci razšli ob rezultatu 2:2. Obe moštvi se sicer še naprej borita za prvo mesto v svojih ligah, s čimer ju v nadaljevanju sezone čaka še precej zanimiv boj. 

U19: 
Domžale - Krka 4:0 (6' & 40' Femec, 82' Stare, 88' Božič)
Domžale: Mihelak, Žinič, Urh, Guček, Tubić, Božič, Urbančič, Gorenc Stanković, Gnezda Čerin, Femec, Gregorin. Igrali so še: Svetlin, Stare, Zupančič, Iskra.
Zapisnik >>>

U17: 
Domžale - Krka 2:2 (4' Žnidaršič (ag), 31' Žinič; 47' Žur, 63' Pavlović)
Domžale: Dajčar, Stupar, Valenčak, Makovec, Dajčman, Markuš, Pantelić, Sojer, Čeh, Žinič, Repas. Igrali so še: Panić, Maučec, Ciglar
Zapisnik >>>

Naj ob tem dodamo, da je v samem uvodu kadetskega srečanja poškodbo gležnja staknil Ivan Makovec, ki bi v prihodnjih dneh moral odpotovati na kadetsko evropsko prvenstvo. Tam bodo nastopili Žiga Repas, Jošt Urbančič in Tamar Svetlin, Ivanu pa želimo čim hitrejše okrevanje! 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB