FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

TEKMA V ŽIVO

 Aluminij

2 : 2

Olimpija 200

DOMŽALE

Konec

ILIRIJA

Prijateljska tekma
Nicholson 54', 85' Več ... Corn 21' 
    Urtelj 61'
     

 Danes ob 17:00 v živo na www.nkdomzale.si!

DOMŽALE ILIRIJA
1 Klemen Mihelak menjava46' Jakob Ambrožič menjava46'
4 Amedej Vetrih menjava46' 6 Lesar menjava46' menjava68'
6 Tilen Klemenčič menjava46' 4 Miha Kačar menjava46' menjava59'
7 Marko Alvir menjava46' 3 Tadej Rems menjava68'
9 Lovro Bizjak menjava46' 8 Marko Đoković menjava46'
10 Agim Ibraimi menjava46' 7 Žiga Vidic
16 Andraž Kirm menjava46' 15 Erazem Zajc menjava59'
23 Dario Melnjak menjava46' 14 Matevž Fortin menjava46'
33 Matija Rom menjava46' 11 Jaka Corn
41 Adam Gnezda Čerin menjava46' 10 Mustafa Nukić menjava46'
55 Filip Petanjek menjava46' 22 Enes Rujović menjava46'
 
12  Luka Stojkovič menjava46' 12 Tonči Šušković menjava46'
5 Luka Volarič menjava46' 17 Dejan Zadnikar menjava46'
8 Matija Širok menjava46' 13 Domen Potočnik menjava46'
13 Žan Žužek menjava46' 18 Oskar Cvjetičanin menjava46'
17 Senijad Ibričić menjava46' Nejc Strajnar menjava46'
21 Nermin Hodžić menjava46' 9 Žiga Urtelj menjava 46'
26 Shamar Nicholson menjava46' 21 Blaž Božič menjava46'
27 Gaber Dobrovoljc menjava46'    
30 Petar Franjić menjava46'    
72 Lovro Vrandečič menjava46'    
90 Zeni Husmani menjava46'    

V ekipi Domžal zaradi poškodb manjkajo Dejan Milić, Ajdin Mulalić, Emir Azemović in Rubin Hebaj. Filip Petanjek je hrvaški branilec na preizkušnji.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Četrti sodnik in delegat
       

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Nicholson 54'     
2:2 Nicholson 85'     
ILIRIJA
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Corn 21'  Cvjetičanin 64'   
1:2 Urtelj 61'     

Piscalka90. minuta: Konec tekme. Domžalski nogometaši so na svoji prvi pripravljalni tekmi remizirali z Ilirijo. 

90. minuta: Ibričić je podal s kota z leve strani. V kazenskem prostoru je bil najvišji Nicholson, čigar zadetek je z obraombo preprečil gostujoči vratar.

zoga2:2 Nicholson; 85. minuta: Franjić je bil pri žogi na vrhu kazenskega prostora Ilirije. Močno je sprožil proti vratom Šuškovića, ki je žogo odbil predse. Na pravem mestu je bil Nicholson, ki je v polno meril še drugič na tekmi.

78. minuta: Po odbiti žogi gostov je Husmani z 20 metrov močno sprožil z voleja. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Šušković.

77. minuta: Urtelj je z glavo žogo lepo namestil Cornu, ki je s 14 metrov močno sprožil z voleja. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Stojković.

Enajstmetrovka Nicholson; 72. minuta: Po predložku Široka so gostje pred vrati storili prekršek za enajstmetrovko nad Hodžićem. Strel z bele točke je izvedel Nicholson, a je njegov strel v desni kot ubranil vratar Šušković. 

69. minuta: Širok je na desni strani našel Franjića. Slednji je poslal predložek na prvo vratnico, kjer je Žužek streljal za las mimo leve vratnice. Domžalčani so prišli do kota. Po podaji Vrandečiča nova priložnost za Žužka, ki je z voleja meril previsoko.

66. minuta: Ibričić je izvajal prosti strel na levi strani. S predložkom je na prvi vratnici našel Žužka, ki je streljal s prve z glavo. Vratar Šušković je bil zanesljiv.

62. minuta: Širok je prodrl po desni strani. Poslal je nizek predložek v sredino, kjer je Hodžić streljal po tleh. Vratar Šušković je bil zanesljiv. 

zoga1:2 Urtelj; 61. minuta: Po dolgi podaji gostov je Urtelj sam stekel proto vratom Domžal. V skoku je bil vratar Stojković nekoliko prepozen in Urtelj je z glavo žogo poslal v mrežo.

zoga1:1 Nicholson; 54. minuta: Volarič je priboril prosti strel na desni strani polovice Ilirije. Po predložku Ibričića se je pred vrati najbolje znašel Nicholson, ki je iz neporedne bližine z nogo žogo pospravil v mrežo.

49. minuta: Vrandečič je prodrl po levi strani. Poslal je nizek predložek v kazenski prostor, kjer je Franjić streljal s 13 metrov. Z obrambo se je izkazal vratar Šušković.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+1. minuta: GLavni sodnik Leon Pašalić je označil konec prvega polčasa.

35. minuta; Odlična akcija Domžalčanov na polovici Ilirije. Alvir je v ogenj poslal Melnjaka, ki je poslal nizek predložek do Ibraimija, ki je z 11 metrov meril previsoko.

30. minuta: Po podaji Ibraimija je sam proti vratom krenil Bizjak. Poizkušal je s preigravanjem vratarja, a si je poslal predlog predložek in ostaja pri vodstvu gostov.

28. minuta: Rujović je uspešno prodiral na desni strani kazenskega prostora. Podal je na bližnjo vratnico, kjer je streljal Rems. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Mihelak.

25. minuta: Rom je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je Vetrih na kratko žogo podal do Petanjeka. Visoki branilec je s petih metrov streljal za las mimo leve vratnice.

zoga0:1 Corn; 21. minuta: Po slabem izbijanju rumenih je do žoge na desni strani kazenskega prostora prišel Rujović. Poslal je nizek predložek v sredino, kjer je Corn z 11 metrov žogo neubranljivo poslal v spodnji desni kot.

15. minuta: Po odličnem prodoru Kirma je do žoge v kazenskem prostoru prišel Bizjak. Njegov strel s 13 metrov je zletel za las čez zgornji levi kot vrat Ljubljančanov.

9. minuta: Ibraimi je bil pri žogi na desnem robu kazenskega prostora Ilirije. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je Vetrih neovirano streljal z glavo. Iz ugodnega položaja je meril previsoko.

5. minuta: Po podaji Vetriha je Kirm stekel sam proti vratom Ilirije. Z obrambo se je izkazal vratar Ambrožič, ki je sicer mladinski staž prebil v Domžalah.

2. minuta: Prva žoga v mreži Ilirije. Po strelu Bizjaka z vrha kazenskega prostora in slabem posredovanju Đokovića je do žoge prišel Ibraimi. Z 10 metrov jo je poslal v mrežo, a je bil pred tem v prepovedanem položaju.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Ilirije.

TarkJomaLogo hitELProEsad Mulalić s.p.D ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogo