FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Lastni mediji

NKDOMZALE.si
Nogometni klub Domžale je oktobra 2012 svojim privržencem pripravil že četrto generacijo uradne spletne strani. Slednja ponuja modernejšo grafično podobo, razširjene vsebine, bogato zgodovino kluba, statistične podatke in kar je najpomembnejše ogromno foto ter video materiala. V preteklosti smo postali prvi slovenski nogometni klub, ki je svoje novice najprej objavil na lastnem spletnem mestu in to prakso zvesto nadaljujemo tudi danes. Z novo podobo spletne strani je zaživela tudi lastna televizija z nazivom NKD TV, ki skrbi za številne zanimive, predvsem pa ažurne video vsebine.

FACEBOOK profil NK Domžale
Nogometni klub Domžale je na socialnem omrežju Facebooku prisoten že od leta 2009. Število oboževalcev znaša že skoraj 17.000. Naši privrženci se redno vključujejo v debate in ''všečkajo'' bogate vsebine, ki jih na časovnici objavljamo večkrat dnevno. Omenjeni medij postaja eden najpomembnejših promocijskih kanalov našega kluba.

facebook3

TWITTER profil NK Domžale
Nogometni klub Domžale je od leta 2011 prisoten tudi na socialnem omrežju Twitter, kjer so sledilci lahko še hitreje informirani o dogajanju v našem klubu. Poleg rednih vsebin v živo čivkamo tudi z vseh prvenstvenih tekem članskega moštva, tako da naši privrženci ne morejo izpustiti niti ene pomembnejše akcije našega kluba.

Twitter3
YOUTUBE profil NK Domžale
V letu 2012 se je Nogometni klub Domžale začel ukvarjati tudi z video produkcijo. Ta skrbi za vrsto zanimivih video posnetkov, od vrhuncev tekem članskega moštva, reportaž s tekem mlajših selekcij, številnih izjav članov kluba do poročil s priprav članskega in mladinskega moštva. Še posebej popularni so duhoviti napovedniki domačih tekem članskega moštva, ki na omrežju youtube dosegajo zavidljivo gledanost. Youtube profil je eden od sestavnih delov klubske televizije NKD TV.

youtube3

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB