FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Športna vzgoja z gimnazijci SŠ Domžale

Nogometaši Domžal so se tokrat družili z dijaki in dijakinjami Srednje šole Domžale. Nejc Vidmar, Ajdin Mulalić, Kenan Horić in Saša Aleksander Živec, ki danes praznuje svoj 23. rojstni dan, so na igrišču z umetno travo v Športnem parku Domžale popestrili uro športne vzgoje dveh gimnazijskih razredov.

Skupinska

Dekleta so se preizkusila v strelih z bele točke, kjer je s svojimi simpatičnimi vložki blestel vratar Nejc Vidmar. Saša Aleksander Živec in Kenan Horić sta moški del naučila nekaj trikov z žogo, za dobro voljo pa je poskrbelo tudi žongliranje igralcev Domžal z zavezanimi očmi. Najbolje se je znašel vratar Ajdin Mulalić, ki je skupaj s soigralci najboljšemu iz posamezne skupine podelil praktično nagrado, vsi pa so prejeli nekaj za posladkati in vstopnice za sobotno tekmo z Luko Koper, ki se bo v Športnem parku Domžale začela ob 16:30.


Zbor

Nogometaši

Nejc Vidmar

Punca

Žongliranje

Oliver Bierhoff

Ajdin Mulalić

Strel

Napis

Nejc Vidmar

Saša Živec

Kenan Horić

Ajdin Mulalić

Darilo

Ajdin Mulalić

Lizike

Tekst in foto: Grega Krmavnar
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB