FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Prvenec Jelarja za remi v Zagrebu

Nogometaši Domžal so se v soboto odpravili v Zagreb, kjer so odigrali močno mednarodno prijateljsko tekmo proti hrvaški Lokomotivi. V zanimivem in dinamičnem obračunu sta padla dva gola, po eden na vsaki strani.

Anže Jelar

Domžalčani so bili proti četrtouvrščeni ekipi najmočnejše hrvaške lige nevarnejši nasprotnik, a je znova nekoliko zatajila realizacija. Najlepše priložnosti so zapravili Joshua Parker v prvem in Drago Gabrić ter Miloš Mijić v drugem polčasu. Slednji je v 50. minuti stresel vratnico, le 180 sekund pozneje pa so domačini povedli. Prednost jim je s strelom po tleh zagotovil Ivan Lendrić. Dvakratni državni prvaki se kljub zaostanku niso predali in nagrada je prišla v 83. minuti, ko je svoj prvi gol v rumenem dresu dosegel Anže Jelar.

Ante Čačić in Boris Živković

Gostovanje Domžal v Zagrebu je spremljal tudi trener Maribora, Ante Čačić, ki bo s svojo ekipo ob Kamniški Bistrici gostoval v soboto ob 17:30.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB