FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Odločila je ogromna želja

Slobodan Vuk je na sobotni tekmi proti Olimpiji poskrbel za enega najhitrejših golov v zgodovini najmočnejše slovenske lige. Napadalec Domžal je že 26 sekund po prvem žvižgu glavnega sodnika Mateja Juga, po podaji Nejca Skubica iz stranskega avta, žogo z glavo preusmeril v mrežo ljubljanske Olimpije. To je bil drugi gol mlajšega od bratov Vuk v letošnji sezoni, prvega je dosegel na gostovanju v Velenju.

Slobodan Vuk

24-letni napadalec se je tudi v nadaljevanju tekme odlično kosal z domačimi branilci in po tekmi ga je večina slovenskih medijev razglasila za najboljšega igralca tekme. Poleg gola je Kamničan v svojo statistiko vpisal tudi podajo pri zadnjem golu na tekmi v 45. minuti. Po podaji vratarja Nejca Vidmarja je na polovici Ljubljančanov z glavo podaljšal do Parkerja, ki je le še učinkovito zaključil hitro domžalsko akcijo. Slobodan Vuk je prepričan, da je hiter gol dodobra začrtal potek tekme, visoka zmaga pa je plod neizmerne želje igralcev po uspehu.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB